Cel mai bun raport calitate-pret.

Prin oferta noastra de servicii curatenie dorim sa oferim cel mai bun raport calitate-pret.

Preturile de curatenie afisate sunt preturi orientative. Acestea pot varia in functie de suprafata, frecventa interventiilor, gradul de dificultate, preferinte si cerinte specifice. Pentru a beneficia de cel mai mic pret de curatenie va recomandam solutia unui abonament cu numar de interventii incluse. In cadrul abonamentului, firmele pot beneficia si de aprovizionarea cu consumabile de curatenie.

CURATENIE POST CONSTRUCTOR:

Preturi curatenie dupa constructor, pentru o interventie:

CURATENIE LA DOMICILIU:

Prin serviciile de curatenie la domiciliu ne adresam persoanelor fizice ce detin case, vile, apartamente, garsoniere.

PRETURI CURATENIE COMERCIALA

Curatenia comerciala este adresata firmelor de birouri, centrelor comerciale, unitatilor de productie, unitatilor de cazare, spatiilor de organizare evenimente si altor tipuri de firme.

PRETURI CURATENIE BIROURI

Curatenia birourilor este un serviciu pe care l-am oferit clientilor de la inceputul activitatii noastre. Avantajele abonamentelor noastre reduc costurile si riscurile activitatii de curatenie in spatiul firmei.

PRETURI CURATENIE INDUSTRIALA

Responsabilitatea este cuvantul cheie aici. Suntem extrem de competitivi in aceasta activitate si colaboram deja cu mai multe depozite.

PRETURI OPERATIUNI DE CURATENIE

Pot exista situatii in care doriti sa reconditionati mocheta, sa eliminati petele de pe canapea sau fotolii, sa curatati pardoseala sau alte asemenea operatiuni. Asiguram in acest caz preturi de curatenie ieftine pentru servicii de curatenie profesionala.

FORMULAR CERERE OFERTA

Va rugam completati formular iar noi va vom contacta cat mai curand posibil.